Londons centrum

Londons centrum

I Londons centrum ser du människor vart du än vänder dig. Alltid finns där någon ute som upptäcker staden och njuter av dess fantastiska skönhet och allt annat som London har att erbjuda.

London är en stor stad där nattlivet är fantastiskt och dagarna lika så. Där finns alltid någonting att göra om du så än bara vill äta en god bit mat eller om du vill njuta ute i solen en dag.

Byggnaderna i centrum är väldigt roliga att se på då många av dem ser väldigt annorlunda ut. Stadens alla parker är definitivt ett måste. Allra helst om du besöker staden under varma sommardagar. Då är stadens alla parker fulla av människor som är ute på picknick eller som känner för att sola. I parkerna kan du göra allt du känner för och där hålls ofta flera olika evenemang.

Shoppingen i London är rolig och du kan ofta hitta många väldigt intressanta och udda butiker längs med gatorna. Något som London framförallt är känt för är att butikernas utsidor ofta är väldigt smyckade för att du verkligen ska lockas att gå in i dem. Entrén till butikerna speglar butikens innehåll och gör det också väldigt roligt att enbart gå upp och ner längs med gatorna för att titta på allt.

Sankt Pauls katedral ligger i centrala London och är en välbesökt väldigt mäktig stor byggnad. Detta är en av de mest kända byggnaderna i London och i hela Storbritannien. Är du intresserad av kyrkor och deras många gånger ståtliga utseende så är detta inte en som du bör missa. Framförallt inte om du ändå är i London på besök.

Sankt Pauls katedral började byggas redan 1675 men var inte färdig förens 1710. Det är sannerligen ett stort bygge men ett väldigt vackert sådant.

Håller du på att planera din resa till centrala London men har inte bokat hotell ännu? Inga problem. Att hitta hotell i Centrala London är inte alls speciellt svårt när du vet var du ska leta. London har flera fina hotell så det svåraste må möjligen vara att bestämma dig för vilken av alla dina favoriter som du ska välja.